Mag. Silvo Šinkovec: INTELIGENTNA ČUSTVA

od 22. do 23. maj 2009

Pedrovo nad Branikom - dvorana


Petek od 17.00 - 20.30
sobota od 9.00 - 19.00

Seminar nas uvaja v osnove čustvenega opismenjevanja in temelje čustvene inteligence. Kaj so čustva in kako z njimi živeti? Jeza, strah, žalost, sram, krivda, ponos, ljubezen. Vsako čustvo spoznavamo posamezno: kako ga čutimo, kako se izraža, krog čustva, kako smiselno uporabljati informacije, ki jih čustvo sporoča.

Srečanje je namenjeno vsem, ki želijo nekaj časa posvetiti svoji osebnostni rasti, pedagoškim delavcem (vzgojiteljicam in vzgojiteljem, profesorjem, razrednikom, šolskim svetovalnim delavcem, ravnateljem) in staršem. Šolskim zbornicam je v pomoč pri oblikovanju vzgojnega načrta.

Cena:

80 evrov - za prijave in vplačila do 15. maja 2009
90 evrov - za prijave in vplačila po 15. maju 2009
Število udeležencev je omejeno.

V ceno je všteto gradivo, napitki ob odmorih in zelenjavna enolončnica za sobotno kosilo. Vsi, ki želite seminar upoštevati pri napredovanju, boste potrdilo o udeležbi in kratek opis programa (prejmete na delavnici) dodali k vlogi za Ministrstvo za šolstvo, ki jo bo nato pregledalo in odločalo o točkovanju.

p. Šinkovec O voditelju delavnice:
Silvo Šinkovec, mag. psihologije, defektolog in teolog, ima dolgoletne izkušnje s svetovalnim delom, vodi duhovne vaje, različne seminarje ter več šol za starše. Je supervizor, predavatelj različnim skupinam ter avtor številnih strokovnih člankov. Je urednik revije Vzgoja ter direktor Zavoda sv. Ignacija. Na Pedrovem je že gostoval z dobro obiskanima delavnicama Osebni dnevnik in Spodbujanje razvoja samozavesti in samospoštovanja.

Vabilo s podrobnejšimi podatki si lahko prebrete in natisnete
v priponki.


Vabljeni!