dr. Jan Erik Sigdell: LJUBEZEN IN SMRT - izkušnje in spoznanja raziskovalca reinkarnacije in regresoterapevta

20. november 2011 ob 16:00

Pedrovo nad Branikom - dvorana

Po dveh letih bo naš gost spet dr. Jan Erik Sigdell, dolgoletni raziskovalec, predavatelj in terapevt na področju reinkarnacije. V zadnjem desetletju je na voljo vedno več gradiva in podatkov s tega področja, tudi število znanstvenih zapisov o obsmrtnih in posmrtnih izkustvih se je močno pomnožilo. Ne glede na to, kakšna so naša osebna prepričanja, so izsledki teh raziskav zanimivi za vsakogar, posebej za tiste, ki si želijo razširiti obzorje svojega razmišljanja in se v svojih življenjih osredotočiti na bistvo. Ob predavanju bomo predstavili njegovo knjigo REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA - praktični vodnik, ki je nastala na podlagi več desetletnih izkušenj regresij v pretekla življenja.

Teme, ki jih bo predavatelj predstavil v razlagah in odprtem pogovoru z udeleženci srečanja:

Jezus nas je učil ljubezni, tako kako naj jo polno udejanimo? Tisti, ki so nam najbolj blizu, so naši družinski člani, posebej otroci. Če so deležni premalo ljubezni, je velika možnost, da postanejo duševno neizpolnjeni in neuravnoteženi. Ključno vprašanje je, zakaj morajo občutiti, da so ljubljeni?

Večina ljudi se boji smrti. Za vse nas je to neizogibno dejstvo: Zakaj se ga bojimo in kako lahko ta strah premagamo?

Zgodnji kristjani so še verjeli v reinkarnacijo. Kakšen je bil njihov pogled in kako se je s širitvijo ter krepitvijo krščanstva spreminjal? Nekaj verodostojnih dokazov se je v zgodovinopisju izgubilo ....

Knjiga Regresija v prejšnja življenja Dr.Jan Erik Sigdell je švedski doktor medicinske tehnologije, ki se je na poklicnem področju posvečal raziskavam in razvoju dialize, na zasebnem pa že več kot trideset let temam duhovnosti, reinkarnacije in zgodovine religij. Je izkušen regresoterapevt in avtor številnih knjig s tega področja, utemeljenih na znanstvenih raziskavah. Živi pa v naši bližini - v Dutovljah na Krasu.

Več o predavatelju, njegovem delu in izdanih knjigah si lahko preberete na njegovi spletni strani www.christian-reincarnation.com.

Nova knjiga in CD s praktičnimi napotki bosta ob srečanju naprodaj, lahko pa ju naročite tudi preko spletne knjigarne Misterijev.

Vstopnina: 10 evrov
Predavanje bo v angleščini s prevodom v slovenčino.